2019

Angela Apon


+31 6 52 83 86 07WhatsApp


vacatures

De Algemene Voorwaarden (PDF) zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel nr. 76415600


klachtenregeling (PDF)


privacyverklaring

Angela Apon - expertise binnen de basisschool
Angela Apon - expertise binnen de basisschool

Interim schoolleider

Voor basisschool, S(B)O of VSO

 

Een interim schoolleider ondersteunt jullie basisschool tijdelijk als jullie schooldirecteur lang afwezig is, als je de periode wil overbruggen tot een nieuwe schoolleider start, of als je een verandertraject wil laten begeleiden door een professional met een open vizier. Wat of wie heb je nodig? Angela Apon heeft, óf vindt voor jullie de juiste tijdelijke basisschool-directeur met de expertise en ervaring waar jouw school om vraagt.

 

  • Ervaren interim schoolleiders voor primair onderwijs (po)
  • Op basisscholen door heel Nederland
  • Zelfstandig vanuit eigen bedrijf, dus niet op je loonlijst
  • Vanaf de eerste dag productief voor jullie school
  • Ook mogelijk in combinatie met interim IB of interim KC

 

Vind een interim schoolleider via Angela Apon

Waar gaat de interim-schoolleider jullie bij ondersteunen? Dat mag jij bepalen. Jullie tijdelijke schoolleider pakt de dagelijkse taken op en zet naar wens en in overleg met de bestuurder ook een verander- of verbetertraject in. Angela Apon coördineert de complete opdracht van de interim-schoolleider en blijft het aanspreekpunt voor jullie basisschool. Zo staan wij garant voor de kwaliteit die we willen leveren.

 

Zo werkt interim schoolleiding van start tot evaluatie

Met ruim 30 jaar ervaring in het basisonderwijs vindt ‘Angela Apon expertise binnen de basisschool’ de juiste interim schoolleider primair onderwijs voor jullie school, met garantie voor een fijne samenwerking met resultaat. Zo doen we dat:

 

1. Afstemmingsgesprek

In een vrijblijvend afstemmingsgesprek bij jullie op locatie, inventariseren we jullie wensen, ideeën en behoeften aan ondersteuning. Op basis daarvan maken wij een contextanalyse. Daarmee zoeken we de juiste plaatsvervangend schoolleider voor jullie opdracht, uit onze vaste pool of flexibele schil aan interim basisschoolleiders.

 

2. Voorstel

In een tweede gesprek stellen wij de beoogde interim-schoolleider aan jullie voor en onderzoeken we samen de opdracht verder. Past de kandidaat voor de functie van tijdelijk directeur basisonderwijs bij jullie context, cultuur en identiteit? Jullie wensen zijn ons vertrekpunt voor een oplossing op maat.

 

3. Periodieke overleggen

Vanaf de start maakt de interim-schoolleider zich zo snel mogelijk de context van jullie school eigen en vertaalt die naar een pragmatische en doelgerichte invulling van de opdracht. Ontwikkelen en veranderen doe je samen met alle krachten binnen het schoolteam, daarom geven onze interim schoolleiders veel aandacht aan goede professionele relaties met alle teamleden. Transparantie is cruciaal, dus volgen we de nieuwe ontwikkelingen op de voet in elk teamoverleg.

 

De schoolleider staat niet alleen. ‘Angela Apon expertise binnen de basisschool’ is en blijft tijdens het hele traject jullie klankbord voor vragen en mogelijke uitdagingen die de interim basisschool-directeur ondervindt. Datzelfde geldt voor de periodieke overleggen met het bestuur en de interim-schoolleider.

 

4. Evalueren en borgen

Veranderingen vragen om regelmatige evaluaties, om op tijd bij te kunnen stellen als dat nodig is en om te borgen wat succesvol is verbeterd. Wij adviseren en helpen jullie daarbij.

 

Zo gaan we samen met alle betrokkenen voor een geslaagde samenwerking!

Wat kan een interim-schoolleider voor jullie school doen? Maak kennis met Ruud:

Meer weten of een afspraak maken?

Meer weten over de mogelijkheden voor interim schoolleider of locatieleider van jullie basisschool? Bel of

info(_AT_)angela-apon.nl
 ons, of vul mijn contactformulier in. Ik help je graag!

Stacks Image 268

Ruud de Groot; interim-schoolleider bij team Angela Apon

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie