2019

Angela Apon


+31 6 52 83 86 07WhatsApp


vacature

De Algemene Voorwaarden (PDF) zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel nr. 76415600


klachtenregeling (PDF)


privacyverklaring

Angela Apon - expertise binnen de basisschool
Angela Apon - expertise binnen de basisschool
Angela en Bernardo Apon

Over Angela en team

Mijn belangrijkste drijfveer na ruim 25 jaar basisonderwijs? Dat je je als professional aanpast aan wat voor kinderen belangrijk is. En als dat betekent dat je zelf niet of niet goed kunt helpen, je dan om de hulp van anderen vraagt.

 

Met die gedachte ben ik na 20 jaar basisonderwijs in 2014 voor mezelf begonnen, samen met mijn netwerk aan basisschoolexperts. Om met de juiste expertises scholen, leerkrachten, teams, leerlingen en ouders te helpen.

 

Wie haal je met mij in school?

Je haalt met mij een brok ervaring in school met grote passie voor (bijzondere) kinderen.

 

Ik koos voor de Pabo omdat ik kinderen die bijzonder zijn wilde helpen.

 

Ik beleefde mijn start in het basisonderwijs als leerkracht en werd al snel gevraagd voor Cluster 4-onderwijs, waar ik kinderen met psychiatrische stoornissen en ernstige gedragsproblemen hielp. Waar ik veel anderen zag weglopen voor deze problemen, liep ik er juist op af.

 

In verschillende functies heb ik brede ervaring opgedaan in het begeleiden en adviseren van leerkrachten, IB’ers en directies; op school-, team-, groeps- en leerlingniveau.

 

Dankzij mijn ervaring zie ik snel of en welke problemen er spelen, welke leerlingen iets anders nodig hebben.

 

Mijn expertise en passie liggen vooral bij Interim IB, training, coaching en advies.


Ik heb mijn ervaring en kennis aangevuld met:

 

Hart voor het kind, hard voor zijn kant

Mijn passie voor het kind, combineer ik met de zakelijkheid die nodig is om iets voor elkaar te krijgen. Ik heb hart voor het kind en ben daarom ook hard waar het moet om aan zijn kant te staan.

 

Het helpt mij en jullie om echte verandering teweeg te brengen. Ik luister en leef me in met gevoel, maar kom ook met de oplossingen waar je naar zoekt.

 

Als je mij inschakelt op de basisschool, mag je maatwerk verwachten. Uit mijn volle rugzak met 25 jaar onderwijservaring haal ik wat voor jullie school van belang is.

 

Mijn team van basisschoolexperts

Ik kies altijd de beste oplossing voor jullie school. Kan ik die zelf niet bieden, dan selecteer ik de juiste expert uit mijn netwerk. De ervaren krachten waar ik mee samenwerk, delen dezelfde kwaliteiten en visie als ik:

 

  • altijd vanuit een theoretisch kader naar de praktijk
  • het bijzondere kind staat centraal
  • met passie voor het basisonderwijs
  • denkend in maatwerk voor jullie vraagstuk

 

bekijk Angela's expertises

 

Zoek je een andere expertise binnen de basisschool? Bel of mail ons, dan kijken we graag hoe we jou op maat kunnen helpen. 

Bernardo Apon

Achter elke succesvolle vrouw, staat een sterke man. Zo was het gezegde, toch?


Bernardo Apon heeft ruime ervaring in commerciële functies en ondersteunt mij als vennoot. Bernardo richt zich op mijn PR en administratie, hij faciliteert ons team van basisschoolexperts en is je eerste contactpersoon als je ons belt of mailt. Zo kan ik me volledig richten op wat ertoe doet in het basisonderwijs en heb ik alle aandacht voor jou. Heb je een vraag? Bel of mail gerust, Bernardo is de eerste die voor je klaarstaat!

Met ons afspreken?

Wil je meer informatie, of een afspraak om de mogelijkheden te bespreken? Bel of

info(_AT_)angela-apon.nl
ons, of vul het contactformulier in. Wij helpen je graag!

Angela Apon sponsort dansgroep Louder

Dansgroep Louder traint bij balletschool Belinda, al 25 jaar bekend in Nootdorp en omgeving om uitstekende ballet- en danslessen. Angela Apon sponsort dan ook van harte de nieuwe shirts en broeken van dansgroep Louder. Waarom? Eigenlijk lijken we heel veel op elkaar. Hoge kwaliteit danslessen in veel verschillende vormen. Met een pedagogisch uitgewerkte aanpak, waarbij het kind/de jongere centraal staat. Bij Balletschool Belinda krijgen ze gevoel voor muziek, houding, beweging, coördinatie en ritme. Zo leren ze belangrijke lichamelijke, mentale, sociale en zelfs therapeutische vaardigheden aan.
 
Meer weten? Kijk op https://balletstudiobelinda.nl/.

danskleding van dansgroep Louder (voorkant)
danskleding van dansgroep Louder (achterkant)

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie