Het gaat niet goed met je kind op school. Je wilt graag in gesprek op school om met elkaar te kijken wat het beste voor je kind is! Maar je weet echt niet hoe je dat moet doen! En wat ze allemaal bedoelen in een gesprek.

Angela Apon, expertise binnen de basisschool’ kan met je mee op gesprek! Het is ondersteunend om iemand bij je te hebben die de onderwijswereld goed kent en niet de emoties en het gevoel heeft wat jij als ouder/verzorger wel hebt waar het je kind betreft. Samen bereiden we het gesprek voor en na afloop spreken we het kort na. Daarna kan je aangeven of je het verder alleen kan of dat er wellicht nog een vervolg nodig is. Samen maken we in dat geval een plan, waarin jouw wensen en ideeën centraal staan.


Nadat je ons hebt benaderd ga je in gesprek (meestal telefonisch) met Angela om kort de situatie te schetsen en je wensen kenbaar te maken. Angela zal daarna inschatten of zij jou/jullie goed kan helpen of dat haar expertise hier niet volledig ligt. Wanneer Angela zelf de gevraagde expertise niet in huis heeft of op het gevraagde moment geen ruimte in haar agenda heeft, dan zullen wij met grote zorg opzoek gaan naar een andere zeer ervaren gesprekspartner uit de onderwijswereld en de juiste expertise (bijvoorbeeld hoogbegaafdheid, dyslexie, dyscalculie, kindercoach, RT, enz.). Het kan ook zijn we met zijn tweeën komen.

We werken geheel op maat, dus samen met jou kijken we wat nodig is!


Bel of mail mij terug voor het maken van een afspraak!