Angela Apon, expertise binnen de basisschool

foto

Ik ben Angela.

Ik ben Gedragsdeskundige, Master SEN en deskundige Het Jonge Kind (2,5-6 jaar).

Sinds 1994 ben ik werkzaam in het onderwijs en heb daar een brede ervaring opgebouwd als trainer, coach, leerkracht, (Preventief) Ambulant Begeleider en (Interim) Intern Begeleider binnen het Basisonderwijs en het (Voortgezet) Speciaal (Basis)Onderwijs cluster 4 (met kinderen met psychiatrische stoornissen en ernstige gedragsproblemen). Bij de laatste functies staat het begeleiden, adviseren van leerkrachten, IB-ers en directies centraal op verschillende niveaus: school-, team-, groeps- en individueel leerling niveau.

Nadat ik mijn PABO-diploma heb behaald heb ik veel aan nascholing gedaan, zo heb ik mijn ‘Middenmanagement in het primair onderwijs’, ‘Akte Speciaal Onderwijs (specialisatie: Het Jonge Kind)’ en ‘Master Special Educational Needs: Leraar Speciaal Onderwijs (specialisatie: Leidinggeven en ondersteunen) behaald.

In 2014 heb ik mijn bedrijf opgestart: ‘Angela Apon, expertise binnen de basisschool’. Bij ‘Angela Apon, expertise binnen de basisschool’ staat de passie voor het bijzondere kind centraal. De missie ‘Ieder kind mag er zijn!’ uit zich in het feit dat wij alleen het handelen van een kind kunnen afkeuren, maar nooit het kind zelf. Ons doel is om met deze missie steeds meer mensen in het onderwijs te bereiken. Het moet ten alle tijden om het kind gaan.

Mijn expertise en passie ligt vooral bij Interim IB, trainingen/studiedagen, coachen, het jonge kind en gedragsproblemen.

Binnen ons werk staan een aantal dingen centraal: eerlijkheid, gebruik maken van ieders kwaliteiten, transparantie, het zetten van ieder in zijn eigen kracht, geven van complimenten, uiten van dankbaarheid en tenslotte humor.

Wanneer je mij NIET aan de andere kant van het gebouw hoort lachen, dan gaat het NIET goed met mij.

Wat kan ‘Angela Apon, expertise binnen de basisschool’ voor u betekenen?

Basisscholen (maar ook kinderdagverblijven, peuterspeelzalen en ouders/verzorgers) kunnen een beroep doen op onze brede expertise. Door het grote netwerk van verschillende experts zijn wij instaat om bijna elke expertise binnen de basisschool te kunnen aanbieden.

Wij werken op maat en gaan graag vrijblijvend met u in gesprek. De  uitvoering is gebaseerd op ervaring, kennis en expertise.

Mocht het zijn dat uw vraag niet op de site terug te vinden is, schroom dan niet om toch contact met ons op te nemen, wij denken graag met u mee.

De CV van Angela is te vinden in de voettekst of in een PDF op te vragen.

Hopelijk kunnen wij elkaar snel ontmoeten!

Bel of mail mij terug voor het maken van een afspraak!

Met warme groet,

Angela Apon