Het is zo ver: er moet een arrangement of TLV worden aangevraagd bij het samenwerkingsverband! Maar je hebt geen idee hoe je al de informatie rondom deze leerling erin moet zetten. Je weet niet waar je moet beginnen. En heb je wel alle informatie?

‘Angela Apon, expertise in de basisschool’ heeft hier een ruime ervaring in sinds 2000, toen het nog rugzakjes en cluster 4 aanvragen waren. Gelukkig zijn we met onze tijd meegegaan en hebben we al in verschillende regio’s, bij verschillende samenwerkingsverbanden aanvragen gedaan! Wij hoeven de leerling hier niet voor te kennen, wij werken puur met een dossier!

Ook de uitvoering van een arrangement kunnen wij verzorgen, klik HIER voor extra informatie

Bel of mail mij terug voor het maken van een afspraak!


REFERENTIES

2016 – Mirjam, IB’er van een basisschool in Den Haag

Ik heb op heel prettige wijze (en succesvol) samengewerkt met Angela bij het opstellen van drie groeidocumenten voor de aanvraag van individuele arrangementen. Angela is vlot, betrouwbaar en werkt doelgericht. Ze weet op vakkundige wijze een bulk aan informatie over leerlingen om te vormen tot een samenhangend en kloppend groeidocument. De leerlingen krijgen nu de onderwijsondersteuning die ze nodig hebben.