Je wilt jezelf best bijscholen als leerkracht, maar hoe voorkom je dat je een training of studiedag boekt die saai is of totaal niet aansluit bij de praktijk?

Angela Apon expertise binnen de basisschool’ heeft in de afgelopen 17 jaar een ruime ervaring opgedaan in het geven en organiseren van praktische inhoudelijke trainingen en studiedagen geheel op maat en naar ieders unieke wensen. Onze visie en kracht daarbij zijn: ‘Vanuit de theorie, zeer praktisch en inhoudelijk aan de slag, zodat je er de volgende dag direct wat aan hebt als je met de leerlingen aan de slag gaat’.Ook in schooljaar 2019-2020 bieden we vanuit ‘Angela Apon expertise binnen de basisschool’ weer een boeiend trainingsprogramma vol praktische, inhoudelijke trainingen aan. Bij elke training zal je geïnspireerd en gemotiveerd worden door de trainer zodat jij er direct de volgende dag mee aan de slag kan.

Door de open inschrijving kan ook jij je opgeven!


Boek mij nu in voor een training!


Houd mij op de hoogte van het trainingsaanbod en andere updates!


De trainingen vinden plaats in de regio’s Den Haag, Rotterdam, Amsterdam en Zwolle. Naast dat Angela zelf trainingen verzorgt hebben we wederom andere trainers bereid gevonden om met hun eigen expertise en passie mooie trainingen te verzorgen. Ook zij delen de visie ‘IEDER KIND MAG ER ZIJN!’.

Wij hebben een nauwe samenwerking met ExcellentFlex Onderwijs. De trainingen die we voor dit bedrijf verzorgen hebben ook een open inschrijving. Door deze samenwerking kunnen wij de prijzen voor het volgen van een training laag houden, deze zijn overigens inclusief een goed verzorgde lunch. Meestal kan je na contact met de directie, de training vergoed krijgen.


Hieronder de inhoud van de trainingen 2019-2020


Referenties over eerder verzorgde trainingen